Bir lokmalık bu milföylü pastalara bayılacaksanız. Yapılışı oldukça basit ve lezzetli.
Malzemeler :
1,5 su bardağı soğuk süt
1 paket sade pasta kreması
8 adet kare milföy
2 adet muz
pudra şekeri(üzeri için)
Hazırlanışı :
Süt ve pasta kremasını bir kaba alıp kıvam alana kadar çırpınız ve buzdolabına kaldırınız.
Buzluktan çıkardığınız milföyler biraz yumuşayınca altı eşit
parçaya kesiniz.
Yağlı kağıt serili tepsiye yerleştiriniz.
180 derecede 15 dakika ısıttığınız fırına verip üzerleri
Yağlı kağıt serili tepsiye yerleştiriniz.
180 derecede 15 dakika ısıttığınız fırına verip üzerleri
kızarana kadar pişiriniz.
Muzları dilimleyiniz. Soğuyan milföyleri ikiye ayırıp arasına pasta kreması sürüp muz dilimi koyunuz(başka meyvelerde kullanabilirsiniz).
Muzları dilimleyiniz. Soğuyan milföyleri ikiye ayırıp arasına pasta kreması sürüp muz dilimi koyunuz(başka meyvelerde kullanabilirsiniz).
Üzerlerine pudra şekeri eleyiniz(isterseniz eritilmiş ganaj çikolata da dökebilirsiniz). Afiyet olsun.
Tarifin videosunu aşağıda izleyebilirsiniz.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder